Якщо ви відкриваєте ресторан східної кухні і думаєте про те, як зробити його особливим, за рахунок яких елементів створити неповторну атмосферу, то в якийсь момент ви прийдете до питання: палички для суші – які вони повинні бути?
Насамперед важливо звернути увагу на упаковку. Вона має не тільки гігієнічне значення, але також підвищує впізнаваність бренду вашого ресторану та сприяє його кращій запам’ятованості. Перш ніж приступити до їжі, відвідувач насамперед бере в руки палички і обов’язково звертає увагу на їхню упаковку. Тому символіка вашого закладу, зображена на упаковці паличок, буде якнайкраще і швидше сприйматися. Таким чином, вам не потрібно буде докладати зусиль для того, щоб розповісти, як добре у вашому ресторані відпочив відвідувач. Він сам це згадає.
Якщо ви вирішили зробити для свого ресторану брендовані палички, ви повинні визначитися з видом упаковки: від цього залежить і ціна продукту, і його якість.
найчастіше виглядає симпатично, але вимагає додаткових вкладень (палички доводиться купувати окремо) та тимчасових витрат на те, щоб вручну вкладати палички в конверти.
Упаковка-коробочка виглядає солідно, але збільшує статтю витрат на китайські палички в кілька разів.
Який би варіант ви собі не обрали, не забувайте, що саме в дрібницях криється секрет успіху.